Magyar Epilepszia Liga XV. Kongresszusa

2020. április 16-17 között 15. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa Balatonkenesén.

Kedves Kolléganők, Kedves Kollégák!

2020. április 16-17. között immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A helyszín, hasonlóan a két évvel ezelőttihez Balatonkenese lesz, ahol a húsvét utáni hétvégén kellemes környezetben tudjuk szakmai ismereteinket bővíteni.

A konferencián különös hangsúlyt fektetünk a legújabb terápiás lehetőségek bemutatására, az ehhez való hozzáférés és annak regionális különbségeinek kérdéseire, valamint, hogy a XXI. század eszközei milyen megoldást illetve kihívást tartogatnak számunkra mindebben. A konferencián megjelenési lehetőséget kapnak a hazai és határon túli munkacsoportok, hogy bemutathassák legfrissebb kutatási eredményeiket.

A konferencia színvonalát külföldi meghívott előadóink emelik, kiemelt helyen Dr. Beniczky Sándor az Aarhus University professzora, a Danish Epilepsy Center vezetője.

Hasonló nagy érdeklődéssel várjuk a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság vendégszekciójának előadásait, amit 2020-ban az invazív és non-invazív neuromoduláció témái köré igazítunk.

Bár a szakmai program idén is két napos, a távolabbról érkezőknek javasoljuk, hogy egy nappal hamarabb érkezzenek és még egy éjszakát töltsenek el Kenesén, élvezve a tavaszi Balaton szépségét és a Telekom Hotel vendégszeretetét. Az előadó terem, a kiállítási tér és a kávészünetek egy épületrészben helyezkednek el. Ez a fajta elrendezés alkalmat teremt a meglévő kapcsolatok ápolására és új ismeretségek kialakítására, valamint arra, hogy partnereinknek biztosíthassuk a lehető legoptimálisabb megjelenési, bemutatkozási felületet.

A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében minden kedves résztvevőt és kiállítót szeretettel várunk!

További információ: http://mel2020.hu/

Dr. Fabó Dániel
a XV. Kongresszus szervezője